Menu
header photo

Gezonde levensstijl

gezondelevensstijl21's blog

5 gezonde gewoonten om veilig af te vallen

Als je in het verleden hebt geprobeerd en gefaald hebt om af te vallen, denk je misschien dat het gewoon te moeilijk is of dat geen dieet voor je werkt. En in één opzicht heb je misschien gelijk: korte diëten werken helemaal niet op termijn. Er zijn kleine maar zakelijke die u veel gemakkelijk kunt aanbrengen en die zullen helpen om na verloop van tijd blijvend succesvol af te vallen. Het enige dat gewoon u hoeft te doen, is actie ondernemen en bereid zijn om door te gaan.

Om gezond gewichtsverlies te bewerkstelligen, is het belangrijk om te begrijpen waarom niet-gezonde gewoonten überhaupt tot gewichtstoename leiden. Maar al te vaak denkende mensen dat overgewicht genetisch bepaald is, dat sommige mensen genetisch bepaald zijn om veel aan te komen en dat deze speciale speciale gelegenheden. Maar de realiteit is dat de meesten van ons deze 'slechte' eetgewoonten hebben als gevolg van sociale conditionering en ouderlijke begeleiding. Dus als u wilt stoppen met het aanmaken van kilo's, moet u de manier waarop u voedsel verwerkt, veranderen. Dit betekent dat je uit je comfortzone moet stappen en nieuwe, gezondere eetgewoonten moet creëren.

Verander de manier waarop u uw maaltijdplanning aanpakt. Veel mensen raken in de oorlog tussen maaltijdplanning en maaltijdtiming. De meeste mensen denken dat hun calorie-inname hetzelfde is, of ze nu een snack eten of een groot diner. De realiteit is dat als u overdag consequent eet met maaltijden en snacks verspreid over de dag, u waarschijnlijk uw huidige gewichtstoename. De truc is daarom om uw dagelijkse calorie-inname te plannen en elke dag een optimaal tijdstip te plannen om te eten. Door een routine te creëren rond uw optimale calorie-inname en schema, en u aan deze routine te houden tijdens het eten, zult u merken dat u uw maximale gezonde tempo kunt bereiken en uw calorie-inname kunt verminderen tot onder uw optimale bereik, evenals door te eten. vaker en efficiënter.

Haal meer informatie op Mamadi Kookt

Ontwikkel betere gewoonten voor fysieke activiteit. Lichamelijke activiteit is een sleutelelement om uw ideale gewicht te bereiken en daar te houden. Regelprogramma worden ontwikkeld door een oefen te volgen dat is gericht op uw persoonlijke behoeften. Als je merkt dat je niet de tijd hebt om regelmatig te sporten, kun je lichaameging ook in je dagelijkse leven opnemen door een ochtendwandeling in je dagelijkse routine op te nemen van een avondtrainingsmoment voor de sportschool in te plannen.

Weg met uw slechte eetgewoonten. Als u geen gezondere voedingskeuzes kunt maken en doorgaat met het toevoegen van ongezonde voeding aan uw dieet, uw lichaam het vet en de overtollige calorieën die u binnenkrijgt niet kunnen verbranden. Uiteindelijk zal al dit extra gewicht je gaan verzwaren en ervoor zorgen dat je je ellendig en uitgeput voelt. Dus de eerste stap naar gezond gewichtsverlies is om een ​​te veranderen en de rotzooi op te geven. Leer gezondere maaltijden te bereiden en eet fruit en groenten in plaats van vet fastfood en snoep. Zoek naar opties voor gezonde voeding in restaurants en overweeg om gezonde gezonde voeding in restaurants, zoals het verminderen van uw eigen vet- of suikerconsumptie, waardoor u geen meer gewicht kunt verliezen.

Verminder uw emotionele triggers die u ervan weerhouden af ​​te vallen. Hoewel je veel aspecten van je leven niet kunt beheersen zoals anderen, zoals de dingen die je zegt te gaan doen, hoe je zegt dat je gaat handelen en hoe je voelt, heb je volledige controle over je emotionele triggers. en hoe je erop reageert. Daarom, als je eenmaal weet wat je emotionele triggers zijn, leer ze dan te herkennen en er dan vanaf te komen. Als u problemen blijft houden met specifieke voedingsmiddelen en emotionele triggers, kunt u niet permanente afvallen. Het ontwikkelen van gezonde voedingsgewoonten en het leren herkennen van uw eigen emotionele triggers is de eerste s

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.